Barion Pixel
UKH Universalkraft Hungary
Bejelentkezés
UKH Universalkraft Hungary
Álláskeresés németül

Álláskeresés németül | e-könyv

4990 Ft

Megosztás

Változó élet, változó kihívások.
Alkalmazkodjunk!

Mai világban egyre többen döntenek úgy, hogy külföldön folytatják életüket. Akár életvitelszerűen, akár ingázóként, mint munkavállaló. Mi ebben a könyvben mindent összeszedtünk Számodra ahhoz, hogy sikeresen tudj állást keresni, sikeresen vedd az akadályokat egy állásinterjún, sikeresen és önállóan tudj számlát nyitni a Neked szimpatikus bankban, sikeresen keress lakást magadnak, és minden egyéb, akár a hétköznapi élethez is szükséges kommunikációt is megtalálod és azonnal alkalmazhatod is.

Sok embernek tervei vannak, de félnek az álláskereséstől, főleg németül.

Hogy miért?

A legfőbb akadály a nyelvtudás szokott lenni, egyszerűen nem tudják, hol induljanak el. Persze, beiratkozhatsz egy nyelvi kurzusra, járhatsz magántanárhoz is, de ez mind rengeteg idő és rengeteg pénz,  de ezzel a praktikus könyvvel megelőzheted még saját magad is.

Látni fogod, hogy nem is annyira bonyolult dolog az álláskeresés németül, mint gondolod.

Könyvünk segít a hétköznapi életben való eligazodáshoz német nyelvterületen, segít az álláskeresőknek, segít a lakáskeresőknek, a bankszámlát nyitni kívánóknak (mely feltétele a munkavállalásnak), így megspórolhatsz rengeteg pénzt, melyet például egy tolmácsnak fizetnél ki.

Mindig ott van Neked.

Könyvünk bárhol ott lehet Veled, tanulhatsz akár vásárlás közben a kasszáknál várakozva, akár tömegközlekedéssel utazva, bármikor előkaphatod, ha éppen szükséges. Ettől az érzéstől, hogy ott lapul például a telefonodban vagy egyéb eszközödön könyvünk, magabiztosságra teszel szert, és mint tudjuk, a magabiztos emberek sikeresebbek is az életben.

Küzdd le az akadályokat!

Ne tétovázz tovább a nyelvtudás miatt, vedd meg ezt a könyvet és vágj bele a német nyelvterületen lévő életedbe, munkába! Csak nyerhetsz!

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Universalkraft s.r.o.

943 01 Štúrovo, Hlavná 22
Slovenská republika
Adószám: SK2121741655
Cégjegyzékszám: 54 635 357

Adatkezelési tájékoztató
Általános szerződési feltételek

Universalkraft s.r.o.

943 01 Štúrovo, Hlavná 22 Slovenská republika | Adószám: SK2121741655 | Cégjegyzékszám: 54 635 357

Adatkezelési tájékoztató Általános szerződési feltételek

UKH Universalkraft Hungary